Efter anholdelse: Ung nordmand forsøgte at stikke af

Foto: Nils Meilvang / Scanpix (Arkivfoto)

En 20-årig nordmand blev natten til fredag anholdt i Gaden. Men da betjentene forlod patruljevognen, forsøgte han at stikke af.

Nogle gange vil man bare ikke hjem fra byen. Og det ville en 20-årig nordmand heller ikke natten til fredag. Den unge nordmand var blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Men det mente den unge nordmand bestemt ikke kunne være rigtigt, så han modsagde sig politiets anvisninger. Det resulterede i, at politiet måtte anholde den modstridige nordmand, lægge ham i håndjern og placere ham på bagsædet af politibilen.

På vej tilbage på stationen blev de to betjente kaldt ud til en anden politiopgave. De to betjente lod den sigtede nordmand sidde på bagsædet, da de forlod bilen for at tilse den nye opgave.

Det lykkedes i mellemtiden den sigtede at spænde sin sele op, åbne venstre bagdør på politibilen og svinge benene ud af bilen.

Desværre for den unge nordmand var de to betjente opmærksomme på flugtforsøget, og de fik hurtigt smidt nordmanden tilbage i bilen og låst døren.

Flugtforsøget kostede nordmanden endnu en sigtelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord