Efter ransagning: Politiet leder efter ejere til tyvekoster

00:22
01:06

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 3

Lokalpolitiet i Hjørring har for nyligt ransaget flere adresser øst for byen. Nu ligger politiet inde med en lang række tyvekoster.

Lokalpolitiet i Hjørring har fornyligt ransaget flere adresser øst for byen. Nu ligger politiet inde med en lang række tyvekoster, som man håber, at kunne finde ejerne til. Adresserne er blevet ransaget efter en indbrudsbølge i det nordlige Vendsyssel.

De 215 tyvekoster stammer fra indbrud, der formentlig alle er begået siden sommerferien. Der er tale om alt fra designermøbler stjernekikkerter, cykler, parkeringsskive, kompressorer, porcelæn og meget andet.

- Vi håber selvfølgelig, at vi får placeret nogle af de her effekter til nogle konkrete indbrud. Vi har to fængslede i sagen og vil selvfølgelig holde dem op på så mange indbrud som muligt, fortæller Lokalpolitiet i Hjørring til TV2/Nord.

Omkring halvdelen af ejendelene har politiet allerede fundet ejerne til, men der er altså fortsat omkring 100 tyvekoster, som ordensmagten godt vil have afsat til de rette ejermænd.

Det er lykkedes at placere seks indbrud i fritidshuse i Tversted, et indbrud i et fritidshus i Tornby, et indbrud i fritidshus i Aalbæk, et indbrud i en landejendom ved Astrup og et indbrud i en villa ved Asdal.

Via dette link, kan du se billeder af de forskellige tyvekoster.

Flere nyheder fra TV2 Nord