Endnu en ulv kan være set ved Frederikshavn

En frederikshavner mener at have set en ulv nord for Frederikshavn.

Få uger efter at borgere fra Frederikshavn mente at have set en ulv, er der endnu en gang en borger, der kan have spottet det sjældne dyr. Denne gang er det den 21-årige Louise Larsen, der mener, at hun har set en ulv nord for byen. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Vi var ved at køre i grøften og ville ikke tro vores egne øjne, men lige inden rundkørslen lægger vi pludselig mærke til den her ulv, som meget karakteristisk kommer luntende bag den nye Fakta-butik. Vi er ikke et sekund i tvivl om, hvad vi så, siger Louise Larsen.

Louise Larsen er netop i gang med at tage jagttegn, og muligheden for, at der er en ulv i Frederikshavn, har også været et samtaleemne ved undervisningen til jagtprøven.

- Dyrets holdning og gangart er slet ikke noget, man kan sammenligne med hverken hunde eller ræve, og jeg er derfor slet ikke i tvivl. Selve størrelsen og dens måde at bevæge sig på gjorde udfaldet. Den var meget mørkegrå over det hele og havde en næsten sort stribe fra mellem ørerne og ned af ryggen, siger Louise Larsen.