Fandt hårtot i den dræbtes hånd

02:05

Foto: Ib William Christensen (Arkiv)

1 af 2

En 55-årig mand er varetægtsfængslet i fjorten dage for drab i Aalborg. Han nægter sig skyldig.

Den 55-årige mand, som mandag blev anholdt og sigtet for drabet på en 59-årig mand i Aalborg, er ved et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fjorten dage.

Den 55-årige mand nægter sig skyldig og har kæret varetægtsfængslingen. Det samme har anklageren i sagen, Torben Kaufmann, da han ønsker den sigtede varetægtsfængslet i fire uger.

Den sigtedes forklaring blev givet bag lukkede døre, da politiet fortsat efterforsker sagen og ikke ønsker, at andre har kendskab til hans forklaring.

Den 55-årige mand er sigtet for drab og subsidiært for vold med døden til følge.

Mandag omkring klokken 14 blev en 59-årig mand fundet død i den 55-åriges lejlighed på Kastetvej i Aalborg. Manden var blevet dræbt ved stump vold, og politiet formoder, at den sigtede har sparket ham i hovedet. Den 55-årige blev anholdt omkring klokken 17.50.

Politiet har fundet blod på den sigtedes støvler og på hans bukser. Desuden har man i ofrets knyttede hånd fundet hårrester, og undersøgelser viser, at den sigtede mangler en tot hår.

Den 55-årige sigtede har forklaret til politiet, at han ankom til sin egen lejlighed og fandt sin ven død på gulvet. Han havde dog ingen telefon og ringede derfor ikke efter politiet.

Flere nyheder fra TV2 Nord