Fjerduo efter exit: Frygteligt at være her

Christinna Pedersen er meget ærgerlig over, at hun og Kamilla Rytter Juhl misser en OL-medalje i damedouble.

Det kunne være blevet så stort, men det endte med en lunken kvartfinaleplads for den danske damedouble Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ved OL i London.

Danskerne røg onsdag aften ud efter et nederlag på 20-22, 10-21 til de fjerdeseedede japanere, Mizuki Fujii og Reika Kakiiwa, og det var svært at kapere for danskerne.

- Det er frygteligt at være her lige nu. Jeg er meget skuffet, siger Christinna Pedersen efter kampen i Wembley Arena.

Onsdag har været en kaotisk dag i damedouble, eftersom det internationale badmintonforbund (BWF) besluttede at smide fire kvartfinale-klare asiatiske par ud af turneringen.

De fire par forsøgte at undgå at vinde i to indbyrdes kampe for at sikre en mere favorabel vej til medaljer, og det blev straffet.

Det betød, at Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen skulle have mødt et par fra Canada, hvis de var kommet videre til semifinalerne.

- Vi gjorde, hvad vi kunne for at forberede os, som vi plejer. Men der har været et cirkus omkring det her. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet, siger Christinna Pedersen.

På grund af diskvalifikationerne af nummer et og to i to af de fire grupper i damedouble satte BWF i stedet nummer tre og fire fra de pågældende grupper til at spille mod hinanden i to af kvartfinalerne.

- Det er en fuldstændig absurd situation, og de sidste 24 timer har været surrealistiske at være en del af, siger Christinna Pedersen.

Hun er dog mest ærgerlig over, at hun og Kamilla Rytter Juhl ikke kunne gøre arbejdet færdigt mod japanerne.

- Vi skulle selv kunne vinde i dag. Det er vores egen skyld, at vi taber. Japanerne spiller en god kamp, og vi rammer desværre ikke vores topniveau, siger Christinna Pedersen.

Hun er fortsat med i mixeddouble, hvor hun sammen med makkeren Joachim Fischer foreløbig er nået frem til semifinalerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland