Forlænget weekend forude: Meteorologerne spår gode solchancer

Allerede torsdag kan vi igen få solen at se over Nordjylland, og bededagsferien ser ifølge prognoserne ud til at blive ganske flot.

Efter en regnvejrsdag i Nordjylland venter lysere og lunere dage forude.

Allerede torsdag,  kan vi igen få lov at se solen, men det bliver desværre ikke i længere perioder og regnbygerne vil stadig have et fast tag i landsdelen. Det bliver, ifølge Per Christiansen fra TV 2 Vejret, heldigvis ikke i et omfang som vi har oplevet det onsdag.

Blæst bliver der heller ikke meget af torsdag, og temperaturen kommer også til at ligge et par grader over onsdagens varmegrader og termometrene rundt om i Nordjylland kan ende på respektable 12 grader, men det bliver faktisk endnu bedre hvis man kigger på prognoserne for de næste dage.

Efter torsdag venter for de fleste nemlig en forlænget weekend, da fredag er Store Bededag, og vejret tilsmiler nordjyderne på de tre fridage.

Fredag bliver uden regn, med let vind og temperaturer på op til 16 grader. Det skyldes at vinden går i syd og sydøst, så varmere luft fra kan blæse ind over Nordjylland.

Weekenden bliver endnu lunere, ja faktisk nærmest sommerlig, med temperaturer på op til 19 grader. Regnen vender dog tilbage natten til lørdag og både lørdag, søndag og mandag kan også vise sig lettere våde, når spredte byger dannes over Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland