Formodet knivstikker fra asylcenter efterlyses

00:20

En 23-årig mand blev tirsdag nat stukket med kniv på asylcenteret i Ranum. Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Falstergaard, var der meget tumult og mange mennesker til stede, da politiet ankom til asylcentret. Politiet mistænker en udlænding, der ikke bor på asylcenret, for at have ført kniven.

Nordjyllands Politi efterlyser nu den mand, som de formoder stod bag knivstikkeriet på et asylcenter i Ranum den 18. september.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at fange den mand, som de formoder står bag knivstikkeriet på asylcenteret i Ranum den 18. september.

Derfor beder Nordjyllands Politi nu om hjælp fra borgere, der kan føre politiet til den formodede gerningsmand.

Hvis man støder på den efterlyste, fraråder politiet, at man selv retter henvendelse til ham, men i stedet kontakter politiet på telefon 1-1-4.

Læs også Slagsmål på asylcenter endte med knivstikkeri

Knivstikkeriet skete omkring klokken halv to natten til den 18. september. Da politiet ankom til asylcenteret kunne de konstatere, at en 23-årig iransk mand var blevet stukket i ryggen.

”Den 23-årige mand bringes til hospitalet og opereres på grund af blødningen. Manden er uden for livsfare og er nu afhørt. Vi har grund til at tro, at efterlystestak den 23-årige i ryggen og efterfølgende stak af fra gerningsstedet. Derfor vil vi selvfølgelig meget gerne have fat i ham,” oplyser efterforskningsleder i sagen, politikommissær Preben Møller.

Opdatering: Da politiet har anholdt den formodede gerningsmand, er signalementet af manden blevet slettet. Læs mere her:

Læs også Knivstikkeri på asylcenter: Efterlyst har meldt sig selv

 

Forsiden lige nu