Fortuna fightede forgæves

02:26

Foto: Per Colstrup Vinkel (Arkivfoto)

1 af 2

Trods en god kamp tabte nordjyderne topkampen mod Brøndby.

Med et point op til Brøndby på førstepladsen havde Fortuna Hjørring brug for en sejr, hvis de ville overtage førstepladsen i slutspillet fra de evige rivaler fra den københavnske vestegn.
 
Men trods god figt, så lykkedes det ikke nordjyderne at spille sig frem til en eneste åben målchance i kampen, der mest af alt vil blive husket for fight midt på banen.
 
Det eneste kreative og publikumvenlige element kom fra den tidligere Fortunaspiller Julie Rydahl, der gang på gang satte en tyk streg under, hvorfor hun betragtes som et af kvindefodboldens største talenter. Og et efter en halv time gav et indlæg fra netop Rydahl pote, da Sanne Troelsgaard stod på rette sted og scorede kampens eneste mål, hvilket gav Brøndby sejren.
 
Alligevel var det en delvis tilfreds træner Flemming Nielsen, der efter kampen gjorde status på besøget i København.
 
- Sidst tabte vi 6-0 herovre, men i dag viser vi den rigtige indstilling. Vi fighter og spiller i store perioder lige op med dem. Vi taber på grund af et par personlige fejl, men det er meget godt at tage med hjem og arbejde videre med, sagde Flemming Nielsen til TV2/Nord efter kampen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord