Frederikshavn skal vende skuffende start

White Hawks-profik erkender, at klubben har skuffet på banen.

Sølle fem point i fem kampe. Det er det magre udbytte for Frederikshavn White Hawks, som har ambitioner om at blande sig i toppen af ligaen. Holdet har fået tilgang af flere udenlandske spillere, men på banen har kollektivet ikke fungeret. Det erkender kaptajn Mike Grey forud for tirsdagens hjemmekamp mod Herlev.

- Vi har ikke præsteret som hold, og det er egentlig det, at det handler om i hockey, da det er en holdsport. Vi er vel mange spillere på holdet, som ikke har spillet op til normalt niveau. Jeg vil ikke komme med undskyldninger, hvorfor vi ikke har fungeret optimalt endnu, men mere koncentrere mig om, hvad vi kan gøre for at få det til at fungere bedre, siger Mike Grey til Kanal Frederikshavn.

Lørdag aften tabte Frederikshavn til AaB i sæsonens første lokalopgør. Det skete efter forlænget spilletid. Tirsdag aften gælder det Herlev, som har hentet flere danske profiler til klubben. Herlev har syv point efter de første runder.

- Jeg mener dog, vi har et bredere hold end dem. Vi skal derfor holde os fra udvisningsboksen, så vi kan spille med så mange folk som muligt langt hen i kampen, siger Mike Grey til Kanal Frederikshavn.

Også AaB skal i kamp tirsdag aften. Holdet møder på udebane de forsvarende mestre fra Herning. AaB skal forsøge at bevare den gode start på sæsonen. Holdet har hentet 10 point i de første fire kampe.


Seneste nyt

fra Nordjylland