Gamere på udebane: Motion skal øge præstationer i computerspil

02:05

Counter Strike-holdet IGNITE er på bootcamp i Nordjylland - hvor de kom på udebane

Danmarks niende bedste hold til Counter Strike forlod skærmen for en stund. For Motion er også vigtigt for en gamer.

Den fysiske form spiller en stor rolle, når man spiller lange computerspil, hvor koncentrationen skal være i top hele tiden. Derfor var der også motion på programmet, da Danmarks niende bedste Counter Strike hold mødtes til træningslejr i Aabybro.

- Grunden til vi er her på forhindringsbanen, er egentlig fordi, vi gerne vil lidt væk fra computeren, og få rørt os lidt. Det giver nemlig en god mulighed for at blive rigtig sammentømret som et team, siger Emil Købstrup Zakarias, der er sportschef hos IGNITE.

IGNITE er Danmarks niende bedste Counter Strike hold, og har fem medlemmer fra alle dele af landet. De træner dagligt, og har høje ambitioner om at nå til tops internationalt. Det kræver koncentration, masser af timer bag computerskærmen, men også fysik.

- Vi er begyndt på det her for at finde ud af, hvordan man kan professionalisere set-up’et omkring Counter Strike. En af de ting er ved fysisk aktivitet, som gør, at man kan opnå nogle færdigheder, der gør, at man kan præstere inde i spillet, siger Emil Købstrup Zakarias.

Spillerne fra IGNITE er samlet på træningslejren til og med tirsdag.

Flere nyheder fra TV2 Nord