Golfturnering hentede flot overskud

Made in Denmark har hentet et samlet overskud på en kvart million.

August måneds store golfturnering i Himmerland, Made in Denmark, blev en succes. Både på publikumsfronten, hvor op mod 82.000 tilskuere fulgte med. Og på den økonomiske side. Foreløbige beregninger viser, at Fonden Made in Denmarks samlede aktiviteter for 2014 har hentet et overskud på cirka 250.000 kroner. Det oplyser Made in Denmark i en pressemeddelelse.

- Vi har vist, at vores koncept med navnet Made in Denmark og flere hovedsponsorer frem for en titelsponsor er det rigtige, og sammen med de over 80.000 tusinde fantastiske tilskuere har det skabt det flotte resultat allerede her i år et, siger promotor Flemming Astrup.

Overskuddet skal sammen med tilgangen af nye sponsorer hæve præmiesummen ved næste års turnering, så turneringen vil blive mere attraktiv, og endnu flere spillere vil melde sig på banen.

- Vi tror og håber på, at vi igen i 2015 kan præsentere alle de danske European Tour spillere, og så har vi en tro på, at den ramme tilskuerne skabte i år, sammen med en højere præmiesum, vil få flere udenlandske stjerner til at spille med i Made in Denmark, siger Flemming Astrup.

Made in Denmark 2015 holdes fra den 20. til 23. august. 


Made in Denmark - et stykke nordjysk golfhistorie

Made in Denmark 240817

gallery Forrygende start for Lucas Bjerregaard

60_percent,default_thumb

play Made in Denmark skudt i gang

20_percent,default_thumb

play Gatten klar til Made in Denmark

Kendisgolf

Vesthimmerland vil have Made in Denmark hjem igen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland