Gratis ludomanibehandling

Foto: Danske Spil

For første gang er Nordjylland blevet tildelt midler fra ludomanipuljen, således at Dansk MisbrugsBehandling Aalborg, nu kan tilbyde gratis behandling for ludomani.

- Vi har gennem flere år forsøgt at gøre opmærksom på at ludomanimidlerne har været skævt fordelt, så det er glædeligt, at politikerne nu har fået øjnene op for, at der også er behov for ludomanibehandling i Nordjylland, udtaler behandlingsleder Søren Skensved.

- Desværre dækker de tildelte midler så langtfra behovet for ludomanibehandling i Nordjylland. Der er tildelt midler til 26 fripladser, hvor der nok realistisk set er behov for behandling af 200 ludomaner i Nordjylland, vurderer han.

Behandlingerne vil blive udloddet efter først til mølle princippet.

Behandling for ludomani i Nordjylland foregår to gange ugentligt i seks til otte uger, efterfulgt af seks måneders efterbehandling. Samtidig er der tilbud om familiebehandling til nære pårørende. Behandlingen foregår uden for normal arbejdstid.

Behandlingen finder sted i Aalborg på adressen: Dansk MisbrugsBehandling Aalborg, Adelgade 2, 9000 Aalborg.

Dansk MisbrugsBehandling er en uafhængig behandlingsinstitution, der tilbyder behandling for alkoholmisbrug og ludomani, med behandlingsafdelinger i Aalborg, Aarhus og København.

Læs mere om behandlingen på www.DanskMisbrugsBehandling.dk

Flere nyheder fra TV2 Nord