Hærvæk ved AQUA-koncert: 17-årig 'skød' med pulverslukker

Foto: Kanal Frederikshavn

Popbandet AQUA var blandt dem, der fik ødelagt udstyr for flere hundrede tusind kroner, da en pulverslukker blev aktiveret til Rock i Frederikshavn.

"If only I could turn back time". Sådan synger forsanger i AQUA, Lene Nystrøm, i en af bandets mest kendte sange.

Og mon ikke gruppen gerne havde set tiden skruet tilbage, efter en 17-årig dreng fra Bindslev i lørdags ødelagde AQUA's musikudstyr for flere hundrede tusind kroner.

Umiddelbart efter AQUA havde spillet færdig på scenen til Rock i Frederikshavn på Knivholt, aktiverede den 17-årige en pulverslukker tæt på scenen. Det resulterede i skader på blandt andet AQUA's mixerpult og på udstyr fra det firma, der stod for lyd og video.

Gæster, der var i nærheden og blev ramt af dette, og som skulle føle ubehag, anbefaler vi, søger vagtlæge/egen læge.

Sportens Venner på Facebook

Ialt formodes skaderne at løbe op i flere hundrede tusind kroner. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Den 17-årige kan nu se frem til en sigtelse for groft hærværk. Der venter ham sandsynligvis et retsligt efterspil med krav om erstatning af udstyret, hvis han kendes skyldig.

Arrangør: Søg læge, hvis du bliver utilpas

Pulverslukkeren kunne ikke undgå at ramme andre koncertgængere, så her var arrangørerne hurtigt ude på Facebook og anmode om at søge læge, hvis man oplevede at blive dårlig. Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Gæster, der var i nærheden og blev ramt af dette, og som skulle føle ubehag, anbefaler vi, søger vagtlæge/egen læge, lød opfordringen fra Sportens Venner på Facebook.
          

Læs også Ny bestyrer ansat på Knivholt: - Det er mit drømmejob

Flere nyheder fra TV2 Nord