Hård kritik af S-toppen fra Aalborg

Byrådsgruppen fra Aalborg frygter et rødt blodbad ved næste kommunalvalg.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe i Aalborg retter en skarp kritik af regeringen og den socialdemokratisk top i et brev til partiets hovedbestyrelse. De frygter, at partiet mister borgmesterposter ved kommunalvalget næste år, hvis partitoppen ikke ændrer kurs.

I brevet skriver byrådsgruppen blandt andet:

"Vi er meget bekymrede i forhold til næste års kommunalvalg. Det ligger ganske vist 18 måneder ude i fremtiden. Men allerede nu er vi urolige for at valget vil resultere i, at en række socialdemokratisk ledede kommuner og gamle højborge, vil falde i hænderne på Venstre."

Byrådsgruppen frygter, at regeringens nuværende politik og den socialdemokratiske nedtur i meningsmålingerne vil betyde, at partiet mister borgmesterposter til Venstre ved næste års komunalvalg.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe ønsker ikke at kommentere brevet. Gruppeformand Hans Henrik Henriksen siger, at brevet er en nødvendig kritik, men ønsker derudover ikke at kommentere sagen.

I brevet er kritikken af statsministeren og partitoppen hård. Byrådsgruppen skriver, at partiet i den nuværende krise har mistet følingen med hvilke problemstillinger danskerne er optaget af.

Ifølge Hans Henrik Henriksen er man nu i intern dialog med partitoppen.


Seneste nyt

fra Nordjylland