Hobro forbereder sig til Bendtner

Der er lagt op til tilskuerrekord på DS Arena, når Hobro IK på søndag tager imod FCK. Billetterne er gratis, og det giver travlhed for de frivillige.

Knud Østergaard har nok at se til. Han er frivillig hos Hobro IK, og han har ansvaret for at gøre mad- og ølboder klar til kamp på søndag. En kamp mellem Hobro IK og FCK.

Nicklas Bendtner har for nyligt skrevet kontrakt med FCK, og derfor kan kampen på søndag blive Bendtners første kamp på banen for den københavnske storklub. Det giver ekstra travlhed blandt de frivillige:

- Vi har meget travlt. Udover at stå for øl, så står jeg også for mandskabet inde i loungen, og der er der omkring 10 frivillige i denne weekend, siger Knud Østergaard.

4500 liter øl og 6000 pølser

30 frivillige er fredag på stadion for at hjælpe til med at gøre banen klar til den store kamp. De frivillige gør rent og gør ølboder og andet klar. Derudover er der indkøbt 6000 pølser, 4500 liter øl og 150 kasser sodavand.

Hobro IK’s hovedsponsor, DS Gruppen, er i gavehumør og har valgt at købe alle hjemmebanebilletterne på stadion og give billetterne gratis ud til klubbens fans. Derfor er forventningerne til besøgstallet store blandt de frivillige:

- Vi håber på, at vi sætter banerekord med tilskuere. Vi forventer mellem 6000 og 8000 gæster, så det bliver rimelig stort, men vi har øllen klar, siger Knud Østergaard med et smil.

Kampen mellem Hobro IK og FCK bliver spillet på søndag klokken 16 og kan ses på Canal 9.

Se indslag om de frivilliges forberedelser til kampen.

Seneste nyt

fra Nordjylland