Hobro IK henter målmand fra Randers FC

Den 20-årige målmand Alexander Nybo supplerer nu Hobro IKs superligatrup.

Den 20 årige Alexander Nybo skriver to årig kontrakt med Hobro IK. Fire træningspas og en halv times spilletid i en testkamp, var nok til at han blive solgt til Hobro IK.

Nybo kommer fra Randers FC, hvor han blev hentet fra Sønderhald IF på en ungdomskontrakt i en alder af 15 år. Frem til seniortiden var han første målmand på ungdomsholdene.

- Alexander Nybo er en ung og dygtig målmand, der har vist sig frem i prøvetræninger hos os. Vi er blevet overbevist om, at han har de færdigheder, der skal til for at blive målmand på et højt niveau, siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK.

Nybo indgår i en "Randers kvartet" på superligaholdet fra Hobro. På holdet er der nemlig tidligere holdkammerat Gökcan Kaya, samt to andre ungdomstalenter.

- Miljøet og klubben tiltaler mig meget, og jeg kender i forvejen en del af spillerne og trænerteamet. Jeg ser mit skifte til Hobro IK som en mulighed for at komme ind i en førsteholdstrup og komme til at spille fast på et højere niveau end hidtil, siger Alexander Nybo.

Nybo har også spillet i landsholdstrøjen i alt 12 gange, på U16 og til og med U19 landsholdene.

Hobro IK er dog stadig på jagt efter endnu en målmand, der skal erstatte Martin Pedersen, der ikke kan få arbejdet som politimand til at passe med træningstider i superligaklubben.


Seneste nyt

fra Nordjylland