Hobro IK: Vi er altså en Superliga-klub

02:08

Hobro-træner, Jonas Dal.

1 af 2

Hobro-spillerne var i dag tilbage på træningsbanerne i klubben. Her skal der arbejdes intensivt de næste tre uger, både fysisk og mentalt.

Det er kun tre uger siden, at Hobro-spillerne fejrede den overraskende oprykning til Superligaen. I dag var de nykårede Superliga-spillere så tilbage på træningsbanerne i Hobro. Det var med stor gensynsglæde, men også med en anden opfattelse af dem selv.

- Vi er altså et Superligahold nu, fordi vi har spillet os til det. Den opfattelse af os selv skal vi tage med ind i vores forberedelser, siger cheftræner i Hobro IK, Jonas Dal Andersen og fortsætter:

- Mange har allerede dømt os til nedrykning inden den første kamp er spillet i Superligaen. Den mentalitet skal vi trænere og spillere ikke tage til os i hverdagen, for så bliver det alt for hårdt mentalt, siger Jonas Dal Andersen.

Med en status som Superliga-klub har Hobro da også været ude at forstærke truppen. Blandt de nye ansigter til dagens træning var Mathias Schlie, der er hentet i Vendsyssel FF, og Emil Berggreen, der er hentet i Brønshøj. De kunne se frem til en første træning præget af konditionstræning.

- Vi skal bruge den næste uge på fysisk træning og en "ryste sammen tur" og derefter har vi så to uger tilbage til de sidste forberedelser inden premieren mod OB, siger Jonas Dal.