Hundeejere chikaneres

Hundeejere fra Dall Villaby er rystede over, at ukendte gerningsmænd tilsyneladende helt bevist smider små, skarpe glasskår ud på den sti, hvor de lufter deres hunde.

Bente Stevn er en af de hundeejere, der er led og ked af, at hun ikke kan føle sig tryg, når hun lufter sin Golden Retriver, Chili, på stien i skovområdet i Dall Villaby ved Aalborg.

- Jeg bliver ked af det og gal og selvfølgelig nervøs for, om Chili kommer til at træde på de skarpe glasskår. Tænk, der er nogen, der hader hunde så meget, at de chikanerer os på den måde, siger Bente Stevn.

Hun og vennen Keyomars Kadkhodaei samler dagligt glasskår op fra stien.

De kan snildt samle op mod 200 stykker glas sammen på en tur.

Og de er rystede over, at nogen har smidt glasskår lige der, hvor mange hundeejere som dem selv ofte går tur

- Jeg synes, det er noget svineri, at der nogen, der kan finde på det. Jeg lufter min hund her hver morgen, og i stedet for bare at nyde turen, så skal jeg hele tiden kigge efter glasskår, så hun ikke skærer poterne. Og så bruger jeg jo masser af tid på samle glasskår op, siger Keyomars Kadkhodaei.

Og det er glasskår i forskellige farver og former, nogle tydeligt fra porcelæn. Bente Stevn er ikke i tvivl om, at glasskårene er smidt der helt bevist.

- Det kan man se på den måde, de ligger der. Det kan jo ikke være tilfældigt eller et uheld, at der er glasskår fra så mange forskellige glastyper. Der er også glasskår fra f.eks. et rødbedeglas. Det er en person, som ikke kan lide hunde, det er ondskab, det er kynisme, siger Bente Stevn.

Hun opfordrer andre hundeejere i området til at være på vagt, når de lufter hunde i området. Ligesom hun håber at få hjælp til at fjerne alle glasskår, så den eller de personer, der står bag, kan blive stoppet.

- Og så vil vi selvfølgelig gøre alt for, at der ikke er nogen hunde, der kommer til skade. Det vil jo være skrækkeligt at få skåret poterne i stykker, siger Bente Stevn.


Seneste nyt

fra Nordjylland