Hundehotellet er fuldt booket og klar til nytårsaften

Hundeejere, der vil skåne deres firbenede familiemedlemmer fra bulder og brag, kan sende deres kæledyr på hotel, og det er der mange, der gør.

På Aalborg Hundehotel lidt uden for Aalborg-forstaden Frejlev bliver nytårsaften en noget mere rolig affære end mange andre steder. Her holder man nemlig nytår på hundenes præmisser - og der er fuldt hus dette nytår.

28 hunde overnatter nytåret over på den store gård på Kærvedgaardvej og hele 20 af dem er ankommet nytårsaftensdag. En af dem er Berta, hvis mor Lone Vengsi er kommet helt fra Hals, så Berta kan få en rolig aften.

- Vi skal ikke være hjemme i aften, så for at Berta ikke skal være alene hjemme, kommer hun herud. Klokken 12, når det virkelig går an, så bliver hun bange, så derfor har vi valgt, at hun skal herud, fortæller Lone Vengsi.

Samme historie gælder for mange af de øvrige logerende på Aalborg Hundehotel denne nytårsaften. 

Vibeke Møller Jensen har 28 gæster på hundehotellet denne nytårsaften. Det er fuldt hus.
Vibeke Møller Jensen har 28 gæster på hundehotellet denne nytårsaften. Det er fuldt hus.
Foto: Mikael Kragmann

- De kommer herud og får deres hunde passet fordi de selv skal i byen eller fordi de får gæster. Og så kommer de, fordi de virkelig tænker på deres hunde. Vi bor lidt udenfor byen, og vi har ikke alt det krudt, der er inde i byen. Og vi skyder ikke selv af, fortæller Vibeke Møller Jensen, der ejer hotellet med de gøende gæster.

Aalborg Hundehotel vil dog ikke have på sig, at nytåret ikke bliver fejret, så når klokken nærmer sig midnat, skiftes god mad ud med godbidder.

- Så går vi herud allesamme og ønsker hundene et godt nytår. De får en godbid og så filmer vi dem lidt så deres ejere kan se, at de faktisk ligger og slapper af i deres kurve og er rolige, siger Vibeke Møller Jensen.

Og Lone Vengsi er da også helt tryg ved at Berta skal gå ind i 2017 på Aalborg Hundehotel.

- Jeg tror, hun har det godt herude. Det er gode omgivelser både inde og ude og det at de bliver gået med, er noget af det vi sætter meget pris på, siger Lone Vengsi og fortsætter:

- Men det er da altid svært at aflevere hende.

Hvis ikke, man var blandt de heldige, der fik booket et "værelse" til sin firbenede bedste ven, så har Vibeke Møller Jensen et par gode råd, så hunden i dit liv kan få en god aften trods bulder og brag:

- Jeg ville gå en lang tur med hunden inden det bliver mørkt, og så ville jeg være sammen med hunden indenfor og rulle gardinerne ned og hygge med hunden. Måske se noget fjernsyn.

Der er allerede nu reserveret pladser til nytårsaften næste år, oplyser Vibeke Møller Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland