Hvidløgsflute udløste politibesøg

Selv om et hvidløgsflute godt må være well done, var der alligevel lidt for meget knald på i Aalborg onsdag.

Nordjyllands Politi må lægge øre – og næse - til lidt af hvert i det daglige arbejde.

Ofte er det alvorlige sager, der venter patruljerne, når de rykker ud til nordjydernes alarmopkald. Andre gange er det heldigvis på sin plads at grine lidt ad opgaverne.

Onsdag aften lød alarmen på brand i en lejlighed centralt i Aalborg - der kom sort røg ud fra en af lejlighederne på adressen Beddingen i Aalborg. Efterfølgende har politiet kunnet fornøje sig med det, der viste sig at påkalde sig ordensmagtens ankomst. For i døgnrapporten har politiet beskrevet episoden som noget, der lige så godt kunne være endt med ”Brand på Beddingen”.

Patruljen kunne heldigvis hurtigt konstatere, at der alligevel ikke var brand på bedding.

Det var i stedet en beboer, der havde glemt et hvidløgsflute i ovnen. Og meget tyder på, at temperaturen var en anelse for høj.

Selv om brændt brød med hvidløg ikke dufter godt, så er det bedre end brand og sod - og hverken politi eller beredskab kom for alvor på arbejde.

Måske er det ikke er første gang, politiet rykker ud på grund af et brændt hvidløgsflute. I hvert fald fortæller Nordjyllands Politi i deres status over døgnets begivenheder sendt ud til pressen, at ”hvidløgsflute skal være well-done”. Desuden kommer Nordjyllands Politi med denne opfordring:

”Husk at sætte en alarm, hvis du har noget i ovnen, så undgår du pinlige besøg fra ordensmagten”.


Seneste nyt

fra Nordjylland