Indbrudstyve overfaldt mand i eget hjem

1 af 3

Indbrudstyve slog mand ned, da han forsøgte at stoppe dem i at stjæle hans bil på Sønder Øksevej ved Brovst. To mistænkte er anholdt efter en intensiv jagt.

TV2/Nord har talt med mandens familie, der forklarer, at familiens hund vækkede dem, da tyvene rodede rundt på ejendommen.

Manden i huset gik ud for at finde årsagen til larmen, hvorefter han blev slået ned bagfra med en ukendt genstand.

Herefter flygtede tyvene i en stjålen bil fra en ejendom i nærheden. Bilen er en Toyota Rav 4. De efterlod en VW transporter, der var fyldt med stjålne designermøbler og lamper fra et tidligere indbrud i Sparekassen Himmerland.

Tyvene er senere blevet sat i forbindelse med tre indbrud. Først i Sparekassen Vendsyssel ved Halvrimmen, hvor en mønttæller, var brudt op. Derefter i Nørresundby Bank i Vestbjerg og Nordea i Tylstrup, hvor alt inventar var væltet. De er tilsyneladende gået efter penge.

Politiet er i skrivende stund ved at undersøge de nærmere omstændigheder. De formoder alle indbruddene er begået af de samme gerningsmænd, der nu skal afhøres.

De blev anholdt i Strubjerg i Nørresundby klokken 08.30. Blot tre en halv time efter overfaldet af manden. Begge gerningsmænd er særdeles godt kendt af politiet.

Mændene er henholdsvis 20 og 25 år.

Flere nyheder fra TV2 Nord