Internetvante nordjyder lukker Star Tour

Kunderne shopper hjemmefra, og de kommer derfor ikke i butikken i Aalborg, der lukker butikken på Vesterbro.

Når nordjyderne shopper charterrejser hos rejsearrangøren Star Tour, er det i stigende grad på computer og telefon, det foregår. Det betyder, at der ikke er det samme behov for at kunne drømme sig væk til sydens sol i en butik, når man kan gøre det hjemme, og Star Tour lukker derfor deres butik på Vesterbro i Aalborg, samtidig med at de opgraderer deres indsats på telefoner og web.

- Vi oplever en kraftig stigning i antallet af nordjyder, der køber deres rejser via Internettet eller på vores salgstelefoner. Samtidig kommer der stadig færre kunder i butikken, og derfor vil vi hellere bruge krudt og penge på at udvide åbningstiderne på telefonerne til kl. 21.00 dagligt, samt have en Star Tour repræsentant ved alle vores afgange i lufthavnen. På den måde møder vi alle vores kunder fra Aalborg, og ikke kun de få, der kommer i butikken, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Hos Star Tour er det op mod 70 procent af deres rejser, der bliver handlet over internettet, og størstedelen af de resterende handles via telefon. Derfor vil Star Tour fremover kun have to hovedbutikker i København og Aarhus.

- Det er da lidt mærkeligt for mig, der har været i branchen i 50 år, at en æra er ved at slutte på denne måde. På den anden side skal vi imødekomme vores kunders købemønstre og behov, og det gør vi helt klart bedst på denne måde, med endnu bedre service på startour.dk, som er vores hovedsalgskanal, på telefoner og i lufthavnen, samtidig med at vi igen øger udbuddet af rejser fra Aalborg, og fastholder vores position som nordjydernes foretrukne rejsearrangør, siger Stig Elling.


Seneste nyt

fra Nordjylland