Jammerbugt smider nøglerne væk

Der skal bruge 838.075 kroner på at skifte låse ud så alle haller bliver nøglefri i Jammerbugt Kommune.

Hallerne i Jammerbugt skal kunne benyttes uden for normal åbningstid, dermed kan borgerne få mest mulig gavn af hallerne – og samtidig bliver hallernes kapacitet udnyttet bedst muligt.

I tæt samarbejde med hallerne har kommunen gennemgået de lokale ønsker til, hvilke døre der skal være nøglefrie i de 14 haller kommunen tæller.

Det har resulteret i, at de døre, der er nødvendige i forhold til borgerbookinger, og døre til rum med adgang for foreninger, skal være nøglefri.

Dermed skal i alt 56 døre ændres til nøglefri døre.

Det kommer til at koste 838.075 kr. - det er i hvert fald det, der er sat af til det, dog skal det også dække pc’er, internetopkoblinger og nye døre til de haller, som mangler dette for at kunne administrere de nøglefri haller.

- Med de nøglefri haller vil stort set alle brugere af hallerne i kommunen kunne anvende elektroniske låse. Det giver en bedre mulighed for, at hallerne også kan bruges uden for de normale haltider, og det åbner for, at flere foreninger og grupper af borgere kan benytte hallen, siger borgmester Mogens Christen Gade (Venstre).


Seneste nyt

fra Nordjylland