Julerazzia: Betjent sprang for livet

Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Natten igennem har Nordjyllands Politi afholdt razzia i Aalborg-området, og her gik flere i fælden. Hårdets gik det ud over en politimand, der måtte springe for livet under en bilists flugtforsøg.

Politiets store julerazzier er sat ind. Man skulle tro, at Nordjyllands Politi har oplevet lidt af hvert under de natlige razzier, men nattens kontrol gik hen og blev ret dramatisk. 

En bilist var nemlig ikke helt tilfreds med at blive stoppet til kontrol, og han kørte derfor direkte mod en politimand. 

- Det resulterede i, at betjenten måtte springe for livet. Han kom ikke til skade, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck. 

Flugtbilisten blev anholdt og sigtet for at have forvoldt nærliggende fare for folks liv eller førlighed. Han risikerer nu at få en fængselsstraf. 

Razziaen stod på mellem 20 og 04 lørdag morgen flere steder i området omkring Aalborg. Her blev i alt fire spritbilister stoppet. To personer kørte i narkopåvirket tilstand, fem bilister blev stoppet for høj fart, mens fire kørte uden kørekort.

Flere nyheder fra TV2 Nord