Kæmpe maler-event i Løgstør

Det skal føles som en positiv, varm og velkommende helhed, når man kører ind i Løgstør. Derfor gik massevis af frivillige tirsdag i gang med at male en hel gade i byen.   

I uge 24 invaderes Bredgade af 50 folk fra Sadolin og lige så mange lokale frivillige, som maler gaden.

Ideen til det store malerprojekt opstod tilbage i 2010. I efteråret gik ejendomsmægler Peter Veggerby rundt i Løgstør og ærgrede sig over, at Bredgade så lidt trist ud. Bredgade er en lang vej, der strækker sig omkring 1 kilometer og hvor mange af husene har behov for istandsættelse. Derfor tog Peter Veggerby kontakt til Sadolin for at høre, om de ville give et godt tilbud på maling.

Tilfældet ville, at Sadolin og moderselskabet Akzo Nobel i samme periode ledte efter et område, som kunne blive den skandinaviske del af det verdensomspændende  Let's Colour-projekt. Så overraskelsen var stor, da Sadolin tilbød at levere al maling og - ikke mindst - 40-50 frivillige hænder, når størstedelen af gadens huse skal males.
 
Let's Colour projektet har som mission at sprede farve over hele verden. Kampagnen går ud på at forskønne bydele i hele verden. Let's Colour har tidligere malet bydele i blandt andet Paris, Istanbul, Rio de Janeiro og London, og nu er Løgstør altså kommet med i dette fine selskab.


Seneste nyt

fra Nordjylland