Kamp mod lossepladser

Mariagerfjord kommune strammer nu kursen over for de borgere på landet som bruger deres ejendom til losseplads. Nu får ejerne en frist til at få ryddet op på ejendommen.

Nu skal det være slut med de private lossepladser i Mariagerfjord Komme hvis det står til formanden for teknik- og miljøudvalget Preben Christensen.
 

- Der er jo hensynet til miljøet. Det kan være hvis det er biler og lastbiler så står tingene jo og siver ned i grundvandet og det forurener jo området. Det kan vi ikke have, siger Preben Christensen (Soc.dem.) formand for teknik- og miljøudvalget, Mariagerfjord Kommune til TV2/NORD.
 

Lige nu har Mariagerfjord kommune 18 sager kørende mod borgere i kommunen, som ikke har ryddet op på deres ejendomme. Det er ofte naboerne der bringer kommunen på sporet af de private lossepladser, fordi de er trætte af udsigten til rodet. De berørte borgere er som reglen glade for at kommunen blander sig.
 

- Ofte er responsen positiv. Så har vi en dialog med de her mennesker der har rodet. Afhængig af hvordan det der ud så får borgeren så nogle dage eller nogle måneder til at rydde op, siger Preben Christensen (Soc.dem.) formand for teknik- og miljøudvalget, Mariagerfjord Kommune til TV2/NORD.
 

Mariagerfjord Kommune har dog været tvunget til at politianmeldt ejerne af to ejendomme, fordi de ikke efterkom de henstillinger de fik fra kommunen.
 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland