Kendt kok kommer til Brøndums Hotel

Foto: tv2nord.dk (Arkiv)

02:24

Korte nyheder fra Nordjylland

1 af 2

Brøndums Hotel i Skagen får ny køkkenchef. Stjernekokken Michel Michaud overtager fra april køkkenet i Skagen.

Pander, gryder og tallerkner bliver fra 1. april 2016 balanceret rundt af en ny køkkenchef på Brøndums Hotel i Skagen. De har nu offentliggjortat stjernekokken Michel Michaud bliver ny køkkenchef.

Personalet på kroen blev tidligere på ugen præsenteret for den nye køkkenchef. Det er dog først i dag, det er blevet helt officielt, da Skagen turistbureau lagde nyheden på Facebook. I opslaget glæder Brøndums Hotel sig til den nye chef i køkkenet starter.

- Vi er både stolte og glade for, at den hæderkronede kok Michel Michaud skal starte på Brøndums Hotel, lyder det fra hotellet.

Det er ikke kun køkkenchefen, der bliver skiftet ud på Brøndums Hotel. Michel Michaud tager nemlig Søren Winther med som souschef. Den nye souschf og chekokken kommer begge fra stillinger på Molskroen. 

Den fransk/danske kok, Michel Michaud, har tidligere vundet Michelin-stjerne med sine restauranter. Han forlod Skagen i 2014, hvor han havde været ansat på Ruths hotel i ti år. Nu vender han altså tilbage til toppen af nordjylland.

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord