Kiropraktor reddede tigerunges liv

Dyrepasseren troede ikke, at tigerungen stod til at redde, men en kiropraktor tog bogstaveligt talt fat i nakken på den. Og efter nogle behandlinger springer tigerungen rundt til stor fornøjelse for publikum.

Aalborg Zoos tigerunge, der blev født 11. november sidste år, fik en rigtig dårlig start på livet. Den havde så meget hold i nakken, at den næsten ikke kunne bevæge sig.

Gode råd var dyre, da dyrepasser Frank Thomsen opdagede, at den lille ny tigerunge slet ikke trivedes. For hvad stiller man lige op med en unge, der kun kan bevæge sig én vej rundt i cirkler?

Svaret kom fra kiropraktor Alex Alrøe, der er gift med Aalborg Zoos eventchef. Selv om hun aldrig har behandlet dyr, sagde hun straks ja til at gøre forsøget.

- Det har været en rigtig sjov oplevelse. Allerede efter to behandlinger begyndte han at gå lige ud. Og nu ligner han jo en helt almindelig tigerunge. Det er meget tilfredsstillende, at det er lykkedes, siger Alex Alrøe.

Hun ærgrer sig kun over én ting, nemlig at besøgene hos tigerungen snart er slut.

I onsdagens Nordjylland LIVE kan du se meget mere til den lille tigerunge. Dyrepasser Frank Thomsen kommer også på besøg i studiet for at fortælle om den imponerende Sumatratiger.


Seneste nyt

fra Nordjylland