Klar til at gå shop-amok? Magasin åbner i Aalborg til september

​Med cirka 100 nye medarbejdere på kontrakt og et byggeprojekt, der skrider planmæssigt frem, kan Magasin nu offentliggøre, at åbningen af det nye stormagasin i Aalborg centrum bliver torsdag den 20. september 2018.

Siden det blev meldt ud, at Magasin ville vende tilbage til Aalborg efter 11 års fravær, har der været stor nysgerrighed om åbningsdatoen.

- Forberedelserne til den store åbning går over al forventning, og vi glæder os meget til at fejre dagen med aalborgenserne, siger Tina Mikkelsen, Store Manager for Magasin Aalborg.

Men nu er det officielt: Magasin slår dørene op til en splinterny forretning som del af shoppingcenteret Friis centrum af Aalborg torsdag den 20. september 2018.

- Forberedelserne til den store åbning går over al forventning, og vi glæder os meget til at fejre dagen med aalborgenserne, siger Tina Mikkelsen, Store Manager for Magasin Aalborg.

- Åbningen i Aalborg sker samme år, som Magasin fylder 150 år, og vi sætter alle sejl til for at sikre en festlig markering af begge milepæle. Det bliver en fest, som både i ugerne op til og på selve dagen kommer til at involvere hele midtbyen, lover hun.

Et naturligt næste skridt

Åbningen i Aalborg sker efter massive investeringer de senere år, blandt andet i moderniseringer, serviceoplevelsen og nye brands på hylderne, som følger en periode med flot vækst hos Magasin. 

Det skyldes ikke mindst nordjydernes besøg på online-butikken magasin.dk, hvor salgstallene vidner om stor interesse fra Aalborg. Og fra den 20. september bliver det så altså muligt for nordjyderne også at handle i en fysisk butik.

- Interessen fra både jobsøgende, kulturinstitutionerne, erhvervslivet og befolkningen generelt har været rørende stor, og vi er meget taknemmelige for den opmærksomhed, der allerede har været om vores tilbagevenden til byen. Det tegner rigtig godt, og vi har store forhåbninger til stormagasinet i Aalborg, siger Tina Mikkelsen.

Medarbejdere og inventar rykker ind

Magasin har forud for åbningen modtaget flere end 1500 ansøgninger fra interesserede ansøgere, og der er nu ansat cirka 100 personer til at varetage de mange funktioner i det nyåbnede stormagasin. 

Træning og oplæring er i fuld gang, så alle står klar til at servicere kunderne fra den 20. september:

- Der er stadig meget arbejde foran os, før vi er helt klar, men byggeriet skrider frem som planlagt, og det er en stor fornøjelse at se det tage form foran os. Vi er naturligvis ikke helt klar til at vise det frem endnu, men er i gang med opbygningen af butikkens shops og inventar, og det kører efter planen, så vi bliver klar til at byde aalborgenserne indenfor den 20. september, siger Tina Mikkelsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland