Kollektiv for musikere

Et helt nyt kollektiv har set dagens lys i Aalborg. Men det er langt fra et helt almindeligt kollektiv, der slår dørene op i den nordjyske hovedstad

Der er nemlig tale om et kollektiv fyldt med musik.

LABELKOLLEKTIV er et såkaldt pladeskabskollektiv, hvor seks pladeselskaber er gået sammen i en forening, som har til formål at styrke det alternative musikmiljø og vækstlaget i Aalborg og Nordjylland.

LABELKOLLEKTIV udgøres ved starten af de seks små nystartede Aalborgensiske pladeselskaber Urlyd, Dotted Spot, Pæne Ting Du Gerne Vil Ha', Støvfabriken Records, Empty Tape og Tonometer Music - og der er plads til flere.

Allerede på nuværende tidspunkt er de første udgivelser på gaden, og mange flere ligger i kø og vil se dagens lys i det kommende forår.

For at markere etableringen af selskaberne og det fælles kollektiv, afholder LABELKOLLEKTIV showcase - det vil sige en endags festival - med 14 af selskabernes bands på plakaten.

Det foregår fredag d. 16. Marts 2007 klokken 21.00 og koster 40,- kroner i entré. Arrangementet foregår på Studenterhuset.


Seneste nyt

fra Nordjylland