Kuhn igen assistenttræner i AaB

Foto: Allan Storkborg

Allan Kuhn er tilbage som assistenttræner i AaB.  AaB og assistenttræner Patrik Johansson har netop i fællesskab opsagt kontrakten et halvt år før tid.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Allan Kuhn og AaB har indgået en to-årig kontrakt.

- Efter at sonderet markedet for kandidater og efterfølgende ført samtaler pegede Kent Nielsen entydigt på Allan Kuhn, og den beslutning kan jeg kun bakke op, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen og fortsætter:

- De fleste ved, at vi var meget glade for Allan Kuhn, da han senest var i AaB, og vi ser frem til et nyt godt samarbejde. Med Kent Nielsen som cheftræner, Allan Kuhn som assistenttræner og Poul Erik Andreasen som udviklingschef er vi på den fodboldfaglige del optimalt dækket ind på alle hylder, lyder det fra Lynge Jakobsen.

Allan Kuhn glæder sig til samarbejdet med Kent Nielsen og den øvrige trænerstab:

- At komme tilbage til AaB føles som at komme hjem. AaB er min hjerteklub, og jeg er utrolig glad for, at Kent og Lynge har peget på mig, siger han.

- Kent og jeg tog P-licens sammen, og vi kender hinanden godt. Vi har selvfølgelig allerede haft en snak i forhold til samarbejdet, og jeg glæder mig ufatteligt meget til at komme i gang, siger Allan Kuhn.    

AaB starter forberedelserne til den nye sæson tirsdag den 21. juni.