Kvinde uden for livsfare efter knivoverfald

En kvinde blev torsdag eftermiddag udsat for et knivoverfald på en adresse i Stenild ved Hobro. Hun meldes uden for livsfare.

En 39-årig kvinde fra Stenild ved Hobro blev alvorligt såret, efter at hun torsdag eftermiddag blev overfaldet med en kniv. Det var formentlig kvindens 52-årige kæreste, der stod bag knivoverfaldet, og han er derfor blevet anholdt.

Nordjyllands Politi modtog klokken 14.38 en melding om, at en mand stod på gaden i Stenild ved Hobro. Han var indsmurt i blod og havde en kniv i baglommen. Da en patrulje ankom til stedet, fandt de kvinden, som var blevet overfaldet.

- Hun blev kørt til Aalborg Universitetshospital for at blive behandlet for sine skader, siger vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi.

 

Nordjyllands Politi udsendte kort før klokken 18 en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at den tilskadekomne kvinde ikke er i livsfare.

Den 52-årige mand, der ifølge politiet angiveligt er kvindens kæreste, er blevet anholdt. Han er blevet bragt til politigården i Aalborg, hvor han vil blive afhørt og undersøgt af en retsmediciner.

Politiets anklagere vil først fredag morgen tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi er fortsat i gang med at lave undersøgelse på og omkring gerningsstedet.


Seneste nyt

fra Nordjylland