Kvinde uden for livsfare efter knivoverfald

Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

En kvinde blev torsdag eftermiddag udsat for et knivoverfald på en adresse i Stenild ved Hobro. Hun meldes uden for livsfare.

En 39-årig kvinde fra Stenild ved Hobro blev alvorligt såret, efter at hun torsdag eftermiddag blev overfaldet med en kniv. Det var formentlig kvindens 52-årige kæreste, der stod bag knivoverfaldet, og han er derfor blevet anholdt.

Nordjyllands Politi modtog klokken 14.38 en melding om, at en mand stod på gaden i Stenild ved Hobro. Han var indsmurt i blod og havde en kniv i baglommen. Da en patrulje ankom til stedet, fandt de kvinden, som var blevet overfaldet.

- Hun blev kørt til Aalborg Universitetshospital for at blive behandlet for sine skader, siger vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi.

00:33 Luk video

Nordjyllands Politi udsendte kort før klokken 18 en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at den tilskadekomne kvinde ikke er i livsfare.

Den 52-årige mand, der ifølge politiet angiveligt er kvindens kæreste, er blevet anholdt. Han er blevet bragt til politigården i Aalborg, hvor han vil blive afhørt og undersøgt af en retsmediciner.

Politiets anklagere vil først fredag morgen tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Nordjyllands Politi er fortsat i gang med at lave undersøgelse på og omkring gerningsstedet.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord