Landsdækkende nordjysk IT-kæde fortsætter ekspansion

LabTech Data A/S med fremover 22 butikker på landsplan udvider pr. 1. april igen – denne gang i hjembyen Aalborg.

Knap er overtagelsen af WeCoverYou-kæden gennemført, før virksomheden Lab Tech Data udvider igen  og køber Data Discount.

- Aktiviteterne i LabTechs nuværende butik på Boulevarden i Aalborg overføres til den fysisk større nabobutik, og ”Data Discount by LabTech” er dermed en realitet, siger direktør og stifter af LabTech Data A/S, Frank Bisgaard Andersen.

LabTech Erhverv har herefter bl.a. udvidet sine kompetencer indenfor IT-infrastruktur og sikkerhed til også at gælde salg og support af regnskabsprogrammerne C5, e-conomic, og Uniconta.

- Butikken på Boulevarden vil på sigt også komme til at levere covers og telefon-accessories, som er en del af det nye koncept, der blev indlemmet i koncernen ved opkøbet af WeCoverYou-kæden i januar i år. Planen er, at vi inden for kort tid kan sælge og servicere telefoner, tablets samt endnu flere Apple-produkter fra vores ”nye” butik på Boulevarden i Aalborg, ligesom vi selvfølgeligogså arbejder den vej i vores 21 andre butikker rundt om i landet, siger Frank Bisgaard Andersen. 

Koncernen har nu flere end 110 ansatte. Lab Tech har 22 butikker, der er placeret i blandt andet København, Aarhus, Odense og hjembyen Aalborg.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland