Landsholdsmålmænd træner unge håndboldtalenter

I Nørresundby har håndboldlandsholdets målmænd Niklas Landin og Jannick Green i weekenden for første gang i Danmark afholdt en 2-dags målmandscamp for 28 unge piger og drenge.

I weekenden har landsholdsmålmændene Niklas Landin og Jannick Green byttet rollen som spiller ud med rollen som træner, da de afholdte Landin & Green Camp i Nørresundby Idrætscenter. Her var 28 unge drenge og piger mødt op for at lære fra Danmarks bedste målmænd.

Det er første gang, at der afholdes en målmandscamp i Danmark med Niklas Landin og Jannick Green sammen. De unge har fået undervisning af deres idoler, og der er blandt andet blevet øvet reflekstræning, stresstræning og skud fra forskellige placeringer.

- Jeg håber, at de får en anderledes oplevelse end det, som de er vant til. Og så håber jeg, at de tager en hel masse inspiration med hjem, og får lyst til at træne videre med nogle af de ting, som vi har øvet her, siger Jannick Green.

For de unge deltagere har det været spændende at opleve landsholdsmålmændene som trænere, og kunne lære af dem.

- Det er nok en lille drøm, der går i opfyldelse. Det er rigtig spændende at se, hvordan de træner, siger Joakim Møller Larsen fra Støvring.

Og det er også en anderledes oplevelse for landsholdspillerne at skulle være trænere for en flok unge mennesker.

- Det har været meget sjovt og lærerigt. Vi har allerede på halvanden dag lært utroligt meget om, hvad det vil sige at stå med en masse unge målmænd, og at stå med hele programlægningen, siger Niklas Landin.


Seneste nyt

fra Nordjylland