Lindholm fik uafgjort - Thisted tabte

Lørdagens regnvåde kampe i 2. division Vest faldt bedre ud for pressede Lindholm end for Thisted i toppen af tabellen. I hvert tilfælde rent pointmæssigt.

For det var et dyrekøbt point for Lindholm mod Otterup. Kampen kostede nemlig hjemmeholdet fire gule og to røde kort.

Martin Vixø Kristensen sørgede ellers for at få Lindholm først på tavlen, da der var spillet 24 minutter af første halvleg, og på trods af de mange advarsler og de to udvisninger holdt Lindholm Otterup fra scoringer indtil det 89. minut.

Dermed måtte Lindholm nøjes med uafgjort - og står nu med to karantæneramte spillere i kampen for at overleve i 2. division, nemlig Kristoffer Nielsen og Daniel Seehausen.

Lindholm har nu 28 point, a point med Otterup der ligger under stregen.

Thisted, der indtager en mere komfortabel placering som nummer tre i 2. division Vest, var også i kamp lørdag: Her endte kampen med et nederlag 3 - 1 ude mod Brabrand.

Der resterer tre runder af sæsonen i 2. division.