Linnemanns motor totalskadet

Foto: Loix Johnny (pressefoto)

Den nordjyske rallykører lå godt til ved weekendens EM-afdeling i Belgien, men i semifinalen satte et motorhaveri en stopper for festlighederne.

Nordjyske Ulrik Linnemann, der kører med i EM-serien i rallycross, var i denne weekend i Belgien for køre point ind til den samlede stilling. Og det gik rigtig godt - lige indtil det ikke gjorde mere.

Ulrik Linnemann sikrede sig en semifinaleplads efter at have kørt to førstepladser samt en fjerde- og en femteplads ind i de indledende heats, og indtog også den suveræne første plads i semifinalen. Lige indtil sidste omgang hvor et motorhaveri satte nordjydens Peugeot 208 ud af spillet.

- Vi må desværre indse at det ikke var vores weekend i Belgien. Efter en lørdag hvor alt bare klappede, var vi virkelig tændte og havde troen på at stå øverst når finalen var kørt, lyder det fra Ulrik Linnemann, der nu står med en totalskadet motor og en betydelig udfordring forude - både tids- og pengemæssigt.

Ulrik Linnemann skal køre næste mesterskabsafdeling i slutningen af juni i Tyskland. Der skal han forsvare den 7. plads han indtager i øjeblikket.

Flere nyheder fra TV2 Nord