Løj om overfald

Det var her i skovkanten ved Sandmosevej syd for Kaas, den 38-årige mand skulle være blevet slået i hovedet af en krybskytte. Men det passer ikke. Anmeldelsen om overfaldet er falsk.

Det var det pure opspind, da en 38-årig mand 1. oktober anmeldte, at han var blevet overfaldet og slået i baghovedet af en krybskytte i skoven syd for Kaas. Motivet er, at manden tilsyneladende havde brug for et par sygedage.

Det viser sig, at manden har løjet om overfaldet, og politiet sigter ham nu for falsk anmeldelse.

- Der er flere ting i sagen, som har virket ulogisk for mig, og det har været svært at se anmeldelsen holde, og det gør så heller ikke, for manden har nu erkendt, at anmeldelsen er falsk, siger vicepolitikommissær Gerner Kannegaard, leder af Nærpolitiet i Jammerbugt i Pandrup.

Motivet for at anmeldelsen er tilsyneladende, at den 38-årige havde brug for et par sygedage.

- Der er ikke noget egentlig motiv ud over, at han åbenbart har trængt til et par sygedage, siger Gerner Kannegaard, som ærgrer sig over, at det er lykkedes den falske anmelder at få skabt utryghed i området.

- Det er trælst for borgerne i området, ligesom det er træls, at han med sin anmeldelse kaster mistanke over polakker, siger Gerner Kannegaard.

Den 38-årige havde nemlig givet et signalement i retning af, at det var en polsk mand, der stod bag overfaldet.

Den 38-åriges kammerat stod frem på TV2/Nord og fortalte om det voldsomme overfald, men ligesom Nordjyllands Politi - så blev TV2/Nord også taget ved næsen, for overfaldet har aldrig fundet sted.

Flere nyheder fra TV2 Nord