Lucas A. efter lejeaftale: - Det er gået rigtigt godt

Lucas Andersen blev i sommer lejet ud fra Ajax til Willem II, og nordjyden synes selv, at starten i den nye klub har været god.

Den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen blev i sommerens transfervindue lejet ud fra Ajax til den mindre Æresdivisionsklub Willem II.

Nordjyden fik ellers masser af spilletid hos den hollandske storklub sidste sæson, men siden er Lucas Andersen gledet mere og mere ud af Ajax-træner Frank de Boers start-11'er.

Derfor skulle der vælges mellem bænken i Ajax eller banen i en mindre klub. Her faldt valget i sommer på Willem II, hvor Lucas Andersen er kommet godt fra start med stort set fuld spilletid i alle kampe med en række assists og chanceskabende afleveringer til følge.

- For mit vedkommende handlede det om startopstillingen, ellers måtte jeg kigge mod andre steder. Willem II kom på banen, og så valgte jeg at tage et skridt ned klubmæssigt, men et skridt frem mod spilletid, siger Lucas Andersen til TV2 Nord.

- Det er gået rigtigt godt. Nu har jeg haft hele uger, hvor jeg har kunne træne med. Der har jeg været med fra start i alle kampe i næsten fuld tid. Det har været en rigtig god start, siger Lucas Andersen.

Lejekontrakten med Willem II løber frem til sommer. Han ved endnu ikke, hvad fremtiden næste år.

- Det er svært at sige, hvad planen er nu. Jeg er på lejekontrakt i Willem II, og så vender jeg tilbage til Ajax næste sommer. Jeg fokuserer bare på at gøre det så godt, jeg kan i Willem II og forsøger at vise, at jeg er berettiget til en startplads, slutter den danske U21-profil.


Seneste nyt

fra Nordjylland