Lykkeliga og julemærkehjem får overskud fra kunstmesse

Lykkeliga og julemærkehjemmene deler overskuddet fra kunstmessen Tidens Kunst i Messecenter Vesthimmerland.

Nordjyllands største kunstmesse er gået i gang i Messecenter Vesthimmerland, og hele weekenden er der mulighed for at se værker fra 88 forskellige kunstnere ved Tidens Kunst.

Det er Kimbrerbes Y’s Men’s Club Aars, der står bag messen, og de har igen valgt, at overskuddet skal gå til velgørende formål.

Fredag aften blev det afsløret, at det er håndboldprojektet Lykkeliga og Julemærkehjemmene, der får glæde af overskuddet.

Lykkeliga er en håndboldliga for børn og unge med udviklingshandicap. Ligaen er startet af den tidligere professionelle håndboldspiller Rikke Nielsen, som selv har en datter med Downs Syndrom.

- Det er en fornøjelse at have mulighed for at støtte dette fantastiske projekt, lyder det fra Kimbrernes Y’s Men’s Club Aars i en pressemeddelelse.

Også julemærkehjemmene i Danmark kan se frem til en pose penge – blandt andet Julemærkehjemmet i Hobro. Her hjælper man børn med at tabe sig.

- Et ophold på Julemærkehjemmet giver en masse gode oplevelser og selvtillid til barnet, som gør barnet stærkere og derfor får nemmere ved at vende tilbage til den hverdag, som barnet kom fra inden opholdet på julemærkehjemmet, lyder det fra Kimbrernes Y’s Men’s Club Aars.

Hidtil har indsatsen på julemærkehjemmene været finansieret af salg af julemærker, men fordi der ikke bliver sendt så mange breve som tidligere, er økonomien presset på julemærkehjemmene.

Kunstmessen Tidens Kunst er åben lørdag 10-17 og søndag 10-16.


Seneste nyt

fra Nordjylland