Lynge: Det er vores alles mesterskab

Lynge Jakobsen hyldes i AaB. Foto: Michael Kragmann

Det er spillerne der har vundet mesterskabet, men det tilhører os alle, lyder det fra Lynge Jakobsen.

Mange har både i dag og siden AaB sikrede sig Superliga-guldet for en uge siden, ønsket forhenværende sportsdirektør Lynge Jakobsen tillykke.

- Så siger jeg i lige måde. Vi skal huske, at det er selvfølgelig spillerne som har præsteret. Det er deres mesterskab. Men det er også folk omkring holdet, sponsorer, sæsonkortholdere og alle andre AaB-tilhængere der har vundet. Det er vores mesterskab! Og hvis vi også husker det, når pilen vender den anden vej, og det måske ikke går så godt, så er det også "vi" og ikke "de," lyder det fra Lynge Jakobsen, der, da han annoncerede sin afgang fra chefposten i AaB, understregede at han mente, det var det rigtige tidspunkt. Et tidspunkt hvor holdet var i en rivende udvikling. Og et år senere er AaB altså mestre.

- Der er nogen der driller, men der er kommet nyt blod til, og Allan har gjort det fremragende. Da jeg sagde, at det var et godt tidspunkt, sagde jeg det, fordi jeg synes der var noget at bygge på med holdet. Men hvis jeg dengang havde sagt, at vi ville blive mestre, ville folk nok have kigget lidt. Der var ingen af os, der kunne have forudset, at det ville ende med et mesterskab.

Se hele guldfesten på TV2/Nord Salto eller lige HER og del dine billeder fra festen på Twitter og Instagram med #GULDFEST

Flere nyheder fra TV2 Nord