Lynge får Bjæsken

Den karasmatiske sportschef hos den nordjyske Superligaklub AaB, Lynge Jakobsen, er årets modtager af Bjæskens Pris.

Prisen uddeles på lørdag, og Lynge Jakobsen kommer så ind i rækken af kendte prismodtagere som tidligere landsholdstræner Sepp Piontek og en af landets første professionelle fodboldspillere, frederikshavneren Harald Nielsen.
Lynge Jakobsen får prisen med blandt andet følgende begrundelse:
"Du er garant for bevarelse af nationalspillets kvalitet på vores hjemegn (..)  Fra nær og fjern henter du gladiatorer til arenaen, tæmmer skaren og fører den frem til beskuelse i talrige landsdelsmænds medrivende nærvær".

Det er udgave nummer 40 af det satiriske hæfte Bjæsken, der udkommer på lørdag. Om Bjæsken forklarer Bjæsk-redaktør, Mogens Bohøj: "Den går i ord og streg tæt på den nordjyske landsdel, vi kalder vor, dens dyder og laster, dens originaler og uoriginaler. Som den klare og stærke drik i den buttede flaske vil BJÆSKEN lune og lindre, lirke og løsne. Den vil blive snakket om, dens ingredienser vil blive diskuteret, den vil blive nippet til - den vil blive tømt. Der vil lyde et tilfreds "ahh...", og man vil nikke til hinanden med blikke, som ord ikke kan udtrykke ".

 


Seneste nyt

fra Nordjylland