Mads Øland efter AaB-forlig: Stadig meget arbejde endnu

Formand for Spillerforeningen Foto: Michael Schmidt

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, glæder sig over at have indgået et forlig med AaB i feriepengesagen.

Endnu et kapitel kunne lukkes i den såkaldte feriepengesag, da fodboldklubben AaB tirsdag i en pressemeddelelse skrev, at klubben har indgået et forlig med Spillerforeningen på et beløb, der udgør 17,5 millioner kroner.

I Spillerforeningen udtrykker man stor tilfredshed over at have indgået et forlig med AaB efter en lang arbejdsproces.

- Det har været en stor opgave. Ikke bare beløbet, men også omfanget af materialet, vi skulle igennem med klubben, var stort. Det var dejligt, at vi kunne blive enige, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Efter en træg start ser han tilbage på en god proces siden sidste sommer.

- Efter at AaB fik ny ledelse sidste sommer har vi haft en positiv, fremadrettet proces. Ikke for at sige noget negativt om Lynge Jakobsen (den tidligere sportsdirektør i AaB, red), men der var ikke den samme fremdrift som her.

- Nu er det løst, og det er positivt. Nu kan AaB begynde at skabe en stor klub i det nordjyske, siger Mads Øland.

Nu er status, at Spillerforeningen er nået til enighed med Brøndby og AaB, der skyldte flest penge i feriepengesagen. Men den kan dog endnu ikke lukkes.

- Vi har meget arbejde endnu, og vi kæmper klub for klub for at indgå så mange forlig som muligt.

- AaB var den niende klub, vi lavede forlig med, men der er omkring 20 tilbage. Jeg vil dog sige, at de fleste klubber i betydeligt omfang er mindre sager end Brøndby og AaB.

- Nu har vi møder den 19. og 20. juni i Voldgiftsretten, hvor vi fremlægger de ting, vi ikke har kunnet forlige. Det er stadig en stor opgave, men vi kæmper dag for dag, siger direktøren.

Flere nyheder fra TV2 Nord