Magnus Kjøller satser millioner på hundefoder

To millioner kroner for hundefoder. Det er, hvad CM Networks-millionær Magnus Kjøller fra sit domicil i Dubai kaster efter tre iværksættere.

Af og til dukker der en rig onkel op fra Amerika. Eller i den moderne version - fra de rige olielande i Mellemøsten. En af dem hedder Magnus Kjøller, og han har skabt sig en millionformue på internetkoncepter som hjertebanken.dk og CM Networks. Kjøller har siden velmagtsdagene i Aalborg med stor villa og eksotiske biler i garagen levet et mere tilbagetrukket liv i Dubai.

Men fokus er stadig på forretning, og Kjøller satser nu benhårdt på tre iværksætteres koncept med at levere skræddersyset foderløsning til døren hos potentielt 500.000 husstande i Danmark.

- Der er mange grunde til at Barko er en interessant case, men de primære årsager er en kombination af et stærkt team og et produkt, der henvender sig til et marked, som alene i Danmark består af mere end 500.000 husstande, der holder hund. Convenience er fremtidens nøgleord, og jeg tror på, at Barko formår at løse en konkret problemstilling når de leverer hundefoder direkte til døren til en samtidig skarp pris, siger Magnus Kjøller.

Kjøllers investering i formaet Barko, der sælger skræddersyede abonnementer på hundefoder, er et økonomisk skulderklap til de tre unge iværksættere Jakob Frausing (25), Michael Roscoe (24) og Mikkel Tschentscher (23), som Kjøller fandt via TV.

På trods af at Barko kun har været i luften siden starten af 2015, har investeringen fra den danske angel investor bidraget til en værdiansættelse på 8 millioner danske kroner.

Investeringen et stort set allerede brugt på at skabe en ny designidentitet, omdanne virksomheden fra et iværksætterselskab til et aktieselskab, nye lokaler, nye ansættelser og vil understøtte ønsket om at ekspandere servicen til resten af Norden, samt til videreudvikling af den eksisterende forretningsmodel.

- Vi har planer om at udvide til 2 nye lande inden året er omme. Derudover har vi med stor succes netop introduceret vores nye "BuddyBox" i forbindelse med vores relancering, som er en månedlig boks, du får tilsendt, fyldt med legetøj og godbidder til din hund, forklarer Michael Roscoe, stifter og markedsføringsansvarlig i Barko.


Seneste nyt

fra Nordjylland