To mænd er anholdt for rambuktyveri i Aars

Rambuktyvene fik mærkevaretøj med for flere hundrede tusinde kroner. En halv time senere var de begge anholdt. Foto: Foto: Iben Hedemann

Rambuktyvene fik mærkevaretøj med for flere hundrede tusinde kroner. En halv time senere var de begge anholdt. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Kun en halv time var to mænd på 25 og 38 på fri fod, efter de havde stjålet tøj for flere hundredetusinde kroner i Aars.

En 38-årig mand med tilknytning til Hells Angels i Aalborg-området begik i nat ved 04-tiden et rambuktyveri sammen med en 25-årig mand mod tøjforretningen Mr. Højbjerg på Himmerlandsgade i Aars. 

Den opfattelse har Nordjyllands Politi, efter de bare en halv time senere anholdt de to mænd på en ejendom udenfor Aars, hvor de var i besiddelse af mærketøj fra butikken for flere hundrede tusinde kroner. 

- Forlængelse af en anden efterforskning førte os på sporet af mændene. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, og vi vil kræve mændene fremstillet i et lukket grundlovsforhør senere på dagen med henblik på en varetægtsfængsling, siger politikommisær Sune Myrup fra den centrale efterforskningsenhed ved Nordjyllands Politi. 

- Ved rambuktyveriet blev der anvendt en sort stationscar, der muligvis er stjålet. Først blev ruden til butikken sparket ind, inden bilen trak butiksgitteret løs ved hjælp af et tov. Det hele er overstået på kort tid, og vi formoder, det er planlagt, fortæller Sune Myrup. 

Politiet har endnu ikke opgjort det samlede beløb for de stjålne varer.