Mand i cowboyshorts blottede sig for 29-årig

En formentlig svensk mand blottede sig i sidste uge for en 29-årig kvinde i Thisted. Nu efterlyses han af Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands efterlyser tirsdag en skandinavisk udseende mand, der torsdag i sidste uge, blottede sig for en 29-årig kvinde i Thisted. Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Manden blottede sig for kvinden i to omgange. Hun stødte første gang på ham på Asylgade i Thisted, hvor manden steg ud af sin lysebrune bil og blottede sine kønsdele for kvinden idet de cowboyshorts han bar, ikke var i stand til at dække hans skridt.

Efter kvindens første møde med den ukendte mand i den brune bil, gik kvinden i Superbrugsen på Frederiksgade/Vestergade for at købe den frokost, hun håbede at kunne indtage i Thisteds store park, Christiansgave. Det lykkedes dog ikke, da blotteren fulgte efter hende. Unden kvindens frokost satte manden sig ved siden af hende, og blottede sig endnu engang.

Politiet beskriver manden som værende 45-60 år, svensktalende og nordisk af udseende. Han er mellem 180 og 190 centimeter høj og er almindelig til kraftig af bygning med ølmave, tyk hals og mørkt kortklippet hår. Han har dårlige og skæve tænder, og var ved mødet med kvinden med skægstubbe. Han har en ring i højre øre og var iført sorte, tætsiddende solbriller.

Hans bil beskrives som lysebrun/nøddebrun og med et 10 gange 10 centimeter stort hvidt klistermærke bagpå.

Hvis du ud fra beskrivelsen kender manden eller hans bil, må du meget gerne kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 114 eller 96141448.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland