Manden afviser voldtægt af mindreårig

01:49

1 af 2

Sagen mod et yngre ægtepar fra Aalborg Øst forsatte i dag i retten i Aalborg. I dag var det den 33-årige mandlige part der skulle afgive forklaring i sagen, hvor han er tiltalt for voldtægt og anden kønslig omgang med fire mindreårige piger.

Manden forklarede i retten, at fester med druk og hash flere gange om ugen var hverdagen i hjemmet i Aalborg Øst. Selv om der hele tiden var mange børn i hjemmet, bedyrede den 33-årige, at de ikke deltog i festerne.

- Om de så er kommet op om natten og har været inde og ryge en cigaret det er sådan at parret har forklaret at de har været med. Mens de der har deltaget i festen, det har været voksne, siger forsvareren for den 33-årige mand, Søren Fryd til TV2/NORD.

Anklageskriftet siger dog noget andet. Ifølge det, så deltog de unge piger i festerne og her blev de også krænket seksuelt. De fire piger, som på gerningstidspunktet alle var under 15 år, er enten blevet voldtaget eller krænket på anden måde af enten manden alene eller parret i fælleskab. Alle de forhold nægtede den 33-årige mand i retten i dag. Han erkendte dog, at han havde filmet en 14-årig pige mens hun havde dildosex, men på daværende tidspunkt, forklarede han i retten, troede han hun var langt ældre.

Den 34-årige kvindelige del af parret har erkendt samleje med en 13 årig pige, som også hun troede var langt ældre, men ellers nægter hun også overgrebene. Dette mener forsvarene bliver bakket op af, at de unge piger er kommet i hjemmet i Aalborg Øst, også efter overgrebene skulle have fundet sted.

- Det er jo en kendsgerning. Det erkende de jo, så de må jo have følt at det var spændende at komme i hjemmet, siger Søren Fryd til TV2/NORD.

Retssagen forsætter i morgen blandt andet med afhøringen af flere af de unge piger.

Flere nyheder fra TV2 Nord