Martin Pedersen tilbage i Hobro

Hobro har fået sit ønske om en ekstra målmand opfyldt. Op af ønskebrønden kom 27-årige Martin Pedersen, der tidligere har stået på mål i klubben og Randers FC.

I det netop overståede transfervindue var Hobro IK på udkig efter en tredje målmand, der kunne forstærke målmandsteamet bestående af Jesper Rask og Marc Larsen Kristensen.

Løsningen bliver 27-årige Martin Pedersen, der har valgt at skifte til Hobro IK fra Jyllandsserieholdet Vorup IF.

Som ung målmand var Martin Pedersen i tre sæsoner en del af superliga-truppen hos Randers FC, inden han satte kursen nordpå for at få spilletid i Aalborg Chang. Martin Pedersen kom til Hobro IK i 2008, hvor han i et par år var førstevalg på keeperposten og i 2010 var med til at sikre oprykningen til 1. division.

- Martin passer rigtig godt ind i klubben. Vi har ledt efter en målmand på højt niveau, der kan supplere vores målmandsteam. I efteråret stod vi tilbage med én målmand i truppen, da Marc Larsen Kristensen blev skadet, og den situation ønsker vi ikke at stå i igen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen om baggrunden for aftalen med Martin Pedersen.

Martin Pedersen forlod Hobro IK i 2011, da han skulle en tur forbi politiskolen i København i forbindelse med sin uddannelse til politibetjent. Men nu er han tilbage i det østjyske og har fået mulighed for at spille fodbold på højt niveau sideløbende med sit civile job. Foreløbig spiller Martin Pedersen som amatør i Hobro IK, men han håber at kunne blive tilknyttet truppen permanent efter sommerferien.

- Jeg har stadig ambitioner om at spille fodbold på højt niveau, så derfor er jeg er kommet tilbage til Hobro. Vi er nu tre målmænd, der kan supplere hinanden godt, og jeg vil gerne bidrage med at give mine erfaringer videre i samarbejdet med de to andre talentfulde målmænd, siger Martin Pedersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland