Massiv fremgang hos Outline Vinduer

Outline Vinduer i Farsø har oplevet massiv fremgang i de første måneder af 2014 og har nu mellem 10 og 15 ledige stillinger i produktionen.

2014 har indtil videre været det travleste år i en årrække hos Outline Vinduer i Farsø. Virksomhedens vinduer og døre går nærmest som varmt brød, og produktionen kører i højeste gear. Det sker som følge af, at Outline i øjeblikket tager markedsandele i et voksende marked.

- Vi har haft en usædvanlig god start på året, og det er der mange årsager til. Dels går det generelt bedre for byggeriet og langt bedre end sidste år, hvor vinteren varede til og med april. Dels har vi lanceret nogle nye koncepter, som både trælaster, byggemarkeder og private slutbrugere har taget rigtig godt imod, forklarer produktionsdirektør Jens Sørensen.

Men der er også andre forhold, der gør, at Outline Vinduer kan tage markedsandele i øjeblikket. Outline producerer alle sine vinduer i Farsø, og netop produktion på dansk jord giver nogle klare fordele i forhold til konkurrenterne, hvoraf flere får produceret i Østeuropa.

- Vi har gennem alle årene fastholdt, at vi skal beholde vores produktion af døre og vinduer i Danmark. Udover mulighed for hurtig levering, så giver det os også en række andre fordele - eksempelvis at produktion, salg og udvikling sidder på samme adresse i Farsø. Vores medarbejdere kan på den måde løse alle tænkelige forespørgsler fra kunderne, fordi sælgerne kan gå ud i produktionen og omvendt, siger Jens Sørensen.

Som følge af fremgangen søger Outline Vinduer nu 10-15 ekstra mand i Farsø - fortrinsvis til produktionen.


Seneste nyt

fra Nordjylland