Mekanikerfødselar mødte til raseret værksted og stjålne nøgler

Fødselar og autoværkstedsejer John Rasmussen fik sig en slem overraskelse efter ubudne gæster på Asaa Auto natten til fredag.

Det var nok ikke lige sådan en fødselsdag, ejer af Asaa Auto, John Rasmussen, havde ønsket sig i år: At indbrudstyve i ly af natten brød ind på hans kontor og stjal pengeskab, 20 sæt bilnøgler, nøgler til hele virksomheden og intet mindre end fem kilo bolsjer.

Men det var desværre, hvad han fik.

Natten til fredag kørte maskerede mænd op til autoværkstedet, spraymalede et overvågningskamera sort og brækkede hoveddøren op med et koben.

- Vi har før prøvet at have indbrud, og hvis bare de var stukket af med pengeskabet og kontanterne deri, havde jeg nok været mere large. Men de er altså stukket af med ikke så få nøgler, og det betyder, at vi skal bruge hele dagen på at skifte låse på vores døre og på vores biler her. Og det gælder altså både firmabiler og kundebiler og lånebiler, siger John Rasmussen fra Asaa Auto.

Derudover fik tyvene også neglet to visa-kort, en fælles pengekasse og prøveplader til en bil og motorcykel. De lyder henholdsvis ET 52 92 og BJ 54 12.

- Vi fangede godt nok de formodede tyve på overvågningskameraet, før de spraymalede det sort. Men de er maskerede, så man ikke kan genkende dem, og det viste sig også, at nummerpladen på den bil, de kom i, var stjålet, siger John Rasmussen.

Autoværkstedsejeren fylder fredag 53 år. Han har haft Asaa Auto i 27 år.


Seneste nyt

fra Nordjylland