Mille bidt ihjel

En familie i Frederikshavn er knust og dybt forundret. Forleden blev deres hund bidt ihjel af en større hund, mens den stod bundet i indkørslen. Politiet har været blandet ind i sagen, men episoden får ingen konsekvenser for hunden som bed eller dens ejer.

Familien Bechfeldt er dybt berørt. Mille er dræbt. Familiens firbenede ven gennem 13 år, en pomeranier, blev mandag aften bidt ihjel. Nu sidder familien tilbage med en følelse af magtesløshed.

- Politiet kan ikke gøre noget. Ejeren af hunden, der bed vil ikke heller ikke gøre noget og forsikringsselskabet er ligeglad, siger den nu tidligere hundeejer Line Bechfeldt til TV2/NORD.

Mandag aften stod Mille bundet til en snor i indkørslen. Hunden kunne akkurat lige nå ud til skellet mellem grunden og vejen, da en mand med en schäfer-hund kom gående forbi. Det endte med at den lille pomeranier blev bidt ihjel.

Efter at have afhørt ejeren af schäfer-hunden vil politiet dog ikke foretage sig yderligere i sagen.

- Den lille hund farer ud og bider den store, som så vender sig om og bider den lille ihjel. Det er et hændeligt uheld. Det er pokkers uheldigt. Snoren skulle jo nok have været en-to meter kortere, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi til TV2/NORD.

Uanset hvem, der bed først, så er det afgørende for politiet, at den drabelige episode fandt sted på offentligt område - og ikke inde på den private parcelhusgrund.

Ejeren af schäfer-hunden har ikke ønsket at udtale sig til TV2/Nord, da han mener, at der slet ikke er nogen sag.


Seneste nyt

fra Nordjylland